1

LIEBHERR GNP 2313

Nový produkt

Skriňová mraznička LIEBHERR GNP 2313.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

769,00 € s DPH

640,83 € bez DPH

POPIS PRODUKTU

 

 

Vnútorné vybavenie a dizajn

Skriňová mraznička Liebherr GNP 2313 ponúka úžitkový objem až 185 litrov. Vo vnútornej časti sa nachádza šesť zásuviek. Dostatočne veľký objem dopĺňa unikátna technológia VarioSpace, ktorá poskytuje maximálny priestor pre všetky skladované suroviny. Odteraz sa nemusíte obávať, že sa vám niečo do mrazničky nezmestí. Mraznička má príjemný dizajn, jej farba je biela a aj jej povrchová úprava bokov je v bielej farbeMrazničku je možné pristaviť ku stene a pre jej jednoduchšie otváranie je prispôsobená praktická rukoväť.

 

Skvelý mraziaci výkon

Skriňová mraznička GNP 2313 je skutočným majstrom v rýchlom a kvalitnom zmrazovaní. Vďačiť za to môže skvelému mraziacemu výkonu, ktorý za krátky čas dokáže zmraziť množstvo surovín. Už za 24 hodín zmrazí až 16 kg surovín. Rovnako excelentný je i pri poruche či výpadku elektrického prúdu. I vtedy sa o skladované potraviny spoľahlivo postará a udrží ich v chlade až 24 hodín. Spoľahnite sa na túto jedinečnú mrazničku a presvedčte sa, že vás nesklame.

FrostSafe

Priehľadné zásuvky sú koncipované prakticky: extra vysoké, dookola uzatvorené a vyberateľné. Tak zaručujú prehľad, nejlepšie možnosti ukladania a sú tak priestorné, že do nich môžu byť mrazené produkty pohodlne uložené. Dookola uzatvorená zásuvka je možné na čistenie snadno odnímať. Systém FrostSafe zaisťuje i pri otvorených dverách ochranu mrazených produktov uložených v zásuvke.

 

Bez námrazy vďaka NO FROST

Liebherr GNP 2313 mraznička prináša užitočnú funkciu No Frost, pre úsporu energie, rýchle a rovnomerné mrazenie a predovšetkým pre udržanie potravín, dlhšie čerstvých. Mrazí potraviny pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu a vzdušná vlhkosť je odvádzaná von, takže sa potraviny nepokrývajú námrazou. Interiér chladničky zostane tak príťažlivo čistý. Rozmrazovanie pri tomto zariadení nie je nutné, prebieha totiž automaticky v pravidelných intervaloch a tak zabraňuje nepríjemnej tvorbe námrazy. Všetko prebieha bez zníženia efektivity mrazenia.

 

MagicEye

Vďaka digitálnemu svetelnému ukazovateľu MagicEye ste informovaný o teplote v mrazničke. Vybraná teplotná hodnota bude vďaka elektronike presne dodržaná.

 

Výška 1447mm
Šírka 600mm
Hĺbka 630mm
Hmotnosť 68kg
Farba Biela
Energetická trieda A++
Spotreba (kWh/rok) 206kWh
Klimatická trieda SN-T
Akumulačná doba (hod) 24 hod
Automatické odmrazovanie ano
Počet zásuviek mrazničky 6
Objem 185l
Hlučnosť (dB) 42dB

Základné

Energetická trieda A++
Farba Biela
Výška 1447mm
Šírka 600mm
Hĺbka 630mm
Hmotnosť 68kg
Spotreba (kWh/rok) 206kWh

Mrazničky

Automatické odmrazovanie ano
Objem 185l
Akumulačná doba (hod) 24 hod
Klimatická trieda SN-T
Hlučnosť (dB) 42dB
Počet zásuviek mrazničky 6

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop