1

Orava LYRA 5 v 1

Nový produkt

Manikúra 5 v 1. 

Viac detailov

Na sklade.

22,90 € s DPH

19,08 € bez DPH

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru 5v1 Orava LyraOrava Lyra je vyhotovená v dizajne, ktorý umožňuje komfortné držanie a manipuláciu.

Ergonomicky sadne do ruky, aby sa vám s ňou dobre pracovalo aj pri tých najdetailnejších úpravách nechtov na rukách aj na nohách,hoci ju budete držať v ruke, ktorá pre vás nie je dominantná (v ľavej ruke u praváka, v pravej ruke u ľaváka).

Orava Lyra má k dispozícii až 5 násad.

Plstená násada je vhodná na lešťenie nechtov, brúsny valček z bieleho korundu je určený na skracovanie a tvarovanie akrylových aj prirodzených nechtov, diamantová brúska s karbidom kremíka výborne poslúži na odstraňovanie kutikuly na bokoch a na vrchu nechtov, niklovú brúsku oceníte pri detailnom opilovaní nechtov a brúska na brúsny papier vám pomôže efektívne odstrániť zrohovatenú kožu na chodidlách.

Umožňuje nastaviť dva stupne otáčok pre rotovanie násad na úpravu nechtov na rukách a na nohách a odstraňovanie kutikuly a stvrdnutej pokožky na chodidlách podľa toho, aká intenzita ošetrenia je nevyhnutná.

Rýchlejšie rotovanie pre masívnejšiu úpravu, pomalšie otáčky pre jemnejšie korekcie - je len na vás, ktorú z týchto dvoch možností si vyberiete.

Orava Lyra je šikovnou pomocníčkou každej ženy, ktorej záleží na dokonalom vzhľade nechtov a potrpí si aj na dôkladnú starostlivosť o nohy.

Nielen pre krásu, ale aj pre pocit pohody, keď nôžku v sandáloch či v lodičkách netlačí stvrdnutá a zrohovatená koža. Je skvelým darčekom aj pre vašu mamu, sestru, dcéru či kamarátku.

Výrobca : Orava
Počet rýchlostí : 2
Napájanie : batérie
Typ : kombinované
Materiál nástavcov : syntetický diamant

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop