1
REMINGTON CI5318 Zväčšiť

REMINGTON CI5318

Nový produkt

Kulma Remington Keratin Protect CI5318.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

49,00 € s DPH

40,83 € bez DPH

Revoluce v péči o vlasy

Nejsou vaše vlasy od přírody kudrnaté? Nesmutněte a pořiďte si kulmu Remington Keratin Protect CI5318 v jedinečném designu zlaté barvy. Kulmování představuje rozhodně nejlepší způsob, jak si během chvilky vytvořit elegantní a slušivý účes k slavnostní i běžné příležitosti. Kulma Remington se stane věrným společníkem v péči o vaše vlasy každý den v roce.

product_2947509.jpg

Lesklé a zdravé kudrliny s Keratin Therapy

Nástroj hodný profesionálních kadeřníků je vybaven zdokonaleným keramickým povrchem kulmovacích kleští o průměru 19 mm, který je napuštěný keratinem a mandlovým olejem pro zachování naprostého zdraví vlasového vlákna. Keratin a mandlový olej chrání strukturu vlasu proti poškození a vysoušení. Abyste si vždy vytvořila účes přesně podle vašich představ, máte na výběr z 8 teplotních nastavení, přičemž maximální teplota dosahuje až 210 °C

product_2947510.jpg

Funkční vlastnosti jen pro vás

Ráda si ráno přispíte a pak třeba nestíháte ranní kávu, snídani či úpravu vlasů? Nezoufejte, kulma Remington Keratin Protect CI5318 vás rozhodně zdržovat nebude, po stisknutí tlačítka zapnutí bude totiž za pouhých 30 vteřin připravená k akci. Na její bleskurychlé nahřátí vás upozorní světelný indikátor na rukojeti. Pro bezpečné používání kulma disponuje chladnou špičkou pro snazší úpravu vlasů a funkcí automatického vypnutí po 60ti minutách nečinnosti. Navíc v balení naleznete praktickou žáruvzdornou rukavici, abyste si při kulmování nespálila prsty. 

product_2947511.jpg
Dostatečnou flexibilitu v pohybu při úpravě vlasů vám poskytne přívodní kabel s délkou 1,8 m. V poslední řadě jistě oceníte, že vás kulma doprovodí kamkoliv se vydáte – na dovolenou nebo služební cestu – díky univerzálnímu napětí a žáruvzdornému pouzdru můžete vašim vlasům dopřát kvalitní péči prostě vždy a všude.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop