1
Výpredaj Sodastream Spirit White Zväčšiť

Sodastream Spirit White

Nový produkt

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

83,90 € s DPH

-15,10 €

99,00 €  s DPH

69,92 € bez DPH

Doprajte si luxus v podobe domácich nápojov, ktoré jednoducho pripravíte z čerstvej vody z kohútika. Dizajnový výrobník perlivej vody, ktorý prichádza v troch krásnych farbách a ešte krajšom dizajne padnúcom do každej domácnosti, využíva bombičky plnené potravinárskym CO2, ktoré vám vystačia až na 80 litrov výsledného nápoja. Ten získate po novom bez otravného šraubovania jednoduchým upevnením tlaku odolnej fľaše z bezpečného plastu bez BPA do prístroja, na ktorom podľa vlastnej chuti stlačíte tlačidlo pre nasýtenie. Pokiaľ sa vám plyn v bombičke minie, jednoducho ju vymeníte za plnú v mnohých obchodoch a predajniach v blízkosti vášho domova. Pripravte si domácu limonádu. S cenou od 0,09 € za liter predsa ťahanie ťažkých fliaš z obchodu nedáva zmysel!

Jednoduchšie uchytenie fľaše

Šraubovanie fľaše do prístroja je jedna z tých najotravnejších vecí, aké vás na ceste za domácou perlivou vodou môžu stretnúť. SodaStream preto v modeli Spirit prichádza s novým spôsobom, ktorý nevyžaduje nič viac než jednoduché nasadenie. Všetko tak zvládnete i jednou rukou.

Jednoduchšie už to nejde

Po uchytení fľaše s čistou vodou z kohútika stačí iba stlačiť tlačidlo na vrchu prístroja, ktorého prostredníctvom vženiete do nápoja presne toľko bubliniek, koľko uznáte za vhodné. Docielite tak nápoj s perlivosťou presne podľa svojich predstáv. Celý proces je navyše príjemne tichý.

Ovenčený cenami

Dizajn výrobku spolu s prepracovanou konštrukciou získal prestížne ocenenie Reddot Award 2017. Model Spirit tiež zvíťazil v nezávislom spotrebiteľskom teste časopisu dTest. Môžete si tak byť istí, že vám prístroj svojim vzhľadom nenaruší vašu kuchyňu a že za svoje peniaze dostanete výbornú kvalitu a spokojnosť.

Farba Biela
Záruka 2 roky

Základné

Farba Biela
Záruka 2 roky

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (3)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop