1

Strong SRT8209

Nový produkt

V Českej republike sa prechádza na nový štandard pozemného televízneho vysielania DVB-T2. Vďaka tomuto HD prijímaču môžete ďalej sledovať svoje obľúbené relácie v ešte lepšej kvalite.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

29,90 € s DPH

24,92 € bez DPH

Prístroj umožňuje nahrávať obľúbené programy na externé USB pamäťové zariadenie, alebo využiť funkciu Timeshift na pozastavenie živého vysielania. Pre prehľad programov môžete využiť 7-dňového sprievodcu EPG. A aby bolo všetko ešte prehľadnejšie, jednoducho si vytvoríte až štyri skupiny obľúbených kanálov.

Prijímač pre príjem DVB-T2 a DVB-T programov

Jedná sa o HDTV prijímač určený pre príjem nekódovaných DVB-T2 a DVB-T programov TV a rádia prostredníctvom vonkajšej alebo vnútornej antény. Jeho inštalácia je jednoduchá a rýchla. Umožňuje príjem obrazu aj zvuku vo vysokej kvalite. Šetrí energiu vďaka automatickému prepínaniu do pohotovostného režimu. Nechýba teletext či podpora viacjazyčných titulkov a viacjazyčnej zvukovej stopy. Ovládanie je možné pomocou diaľkového ovládača s jednoduchou užívateľskou manipuláciou.

Množstvo funkcií pre správu kanálov

Prístroj disponuje pamäťovou kapacitou 400 kanálov. Je možné vytvoriť až 4 zoznamy obľúbených kanálov pre TV a rádio. K dispozícii je množstvo funkcií pre správu kanálov, vďaka ktorým ich môžete triediť, presúvať, mazať, meniť im názvy alebo ich uzamknúť. Ďalej možno využiť 30 časovačov udalostí s 3 režimami: jednorazovým, denným alebo týždenným režimom. Kanály je možné vyhľadávať automaticky alebo manuálne. Po zapnutí sa automaticky zobrazuje naposledy sledovaný kanál. Cez Ethernet je možný príjem predpovede počasia a RSS kanálov.

Multifunkčný USB

Port USB je možný záznam obľúbených programov, funkcia Timeshift pre zastavenie živého vysielania, ďalej prehrávanie multimediálnych súborov a tiež aktualizácia softvéru prijímača. Rodičia ocenia funkciu rodičovského zámku, hodnotenie alebo obmedzenie obsahu kanálov.

Súhrn

Zaradenie Set-top box s DVB-T2 (H.265/HEVC)
Výrobca Strongopraviť
Teletext ánoopraviť
Formát signálu DVB-T2. H.265/HEVCopraviť
Počet predvolieb tuneru 400opraviť
Časovač nahrávania ánoopraviť
H.265/HEVC ánoopraviť
DVB-T2 tuner ánoopraviť
Prevedenie čiernaopraviť
Nahrávanie cez USB (PVR) ánoopraviť

Rozmery a ďalšie fyzické parametry

Hĺbka 15.2 cmopraviť
Šírka 11.2 cmopraviť
Výška 3.8 cmopraviť
Hmotnosť 0.22 kgopraviť

Vstupy a výstupy

HDMI ánoopraviť
USB ánoopraviť
Počet scart 1 x

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (3)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop