1

Tefal MB77EN38

Nový produkt

Strúhač zeleniny.

Viac detailov

na sklade

82,90 € s DPH

69,08 € bez DPH

Kľúčové vlastnosti Rad produktov Eco Respect ponúka prvé produkty od značky Tefal na prípravu jedla s ekologicky šetrnou konštrukciou, ktorých cieľom je zmierniť ich negatívny vplyv na životné prostredie.

Tento strúhač je z 39% vyrobený z recyklovaného plastu* a dodáme vám ho v ekologickom obale.

Strúhač neobsahuje BPA, je z 87% znovu recyklovateľný a opraviteľný po dobu 15 rokov. Strúhač Eco Respect MB77EN38 je navrhnutý tak, aby uspokojil všetky vaše potreby na prípravu zeleniny v jedinom prístroji a ponúka 3v1 prevedenie : krájanie, strúhanie a drvenie, ktoré už nemôže byť jednoduchšie!

Objavte kľúč ku všetkým vašim obľúbeným receptom: pripravte zemiakové placky za pár sekúnd, nasekajte oriešky na pečenie, zeleninu na šalát, syr na posypanie cestovín.

Užite si varenie ako nikdy predtým! *plast tvorí 64% celkovej hmotnosti produktu Každý nástavec má jasný systém farieb, ktorý je veľmi intuitívny a zaručuje praktické použitie.

Nástavce je možné ľahko zložiť. Všetky doplnky je navyše možné skladovať priamo v prístroji a kábel je možné namotať a úhľadne zastrčiť. Iste oceníte aj to, že plniaca trubica prístroja je dostatočne široká, takže uľahčuje vkladanie aj nenakrájanej zeleniny a spracovaná surovina padá priamo do misy.

Najdôležitejšie parametre Elektrické strúhadlo 3v1: krájanie, strúhanie a drvenie ingrediencií Eko prevedenie: z 39% vyrobené z recyklovaného plastu, ktorý je ďalej z 87% recyklovateľný S detailom z korku.

Výkonný motor s príkonom 200 W Sekáčiky a nástavce z nerezovej čepele Ingrediencie padajú priamo do šalátovej misy a môžete ich rovno servírovať. Doplnky a odnímateľnú hlavicu je možné ľahko umývať v umývačke pre ľahké čistenie.

Výrobca : Tefal
Príkon : 200 W
Farba : čierne
Počet rýchlostí : 1

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (1)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop