1
Vileda Neo Plus 163312 Zväčšiť

Vileda Neo Plus 163312

Nový produkt

S kompaktnou žehliacou doskou Vileda je žehlenie hotové za chvíľku.

Viac detailov

Na sklade

58,90 € s DPH

49,08 € bez DPH

Popis produktu

Žehliaca doska Vileda Neo Plus je dokonalým pomocníkom pri starostlivosti o bielizeň. Kompaktný a štíhly dizajn so žehliacou plochou s dĺžkou 114 cm a šírkou 33 cm ponúka dostatok priestoru pre pohodlné žehlenie nohavíc, košieľ, tričiek a ďalších kusov bielizne. Jeho výšku je možné nastaviť až na 90 cm. Vďaka dodatočnému vybaveniu môžete žehliť s maximálnym komfortom.

Maximálna funkčnosť

Žehliaca doska ponúka užitočné doplnkové funkcie, ktoré vám uľahčia prácu – odkladaciu plochu s výrezmi pre dva vešiaky na oblečenie, elektrickú zásuvku a držiak kábla. Žehličku môžete optimálne zaistiť pomocou držiaka. Zafixujte kábel a žehlite bez toho, aby sa vám kábel dostal do cesty.
Maximálna funkčnosť

Kompaktná veľkosť

Žehliaca doska Vileda Neo Plus vás presvedčí svojou kompaktnou veľkosťou. Na ploche 114 x 33 cm je možné bielizeň ľahko a pohodlne vyžehliť. Po práci môžete dosku zložiť a odložiť, aby ste ušetrili miesto. Výšku dosky je možné nastaviť od 71 do 90 cm. Je tak zaistené pohodlné a komfortné žehlenie bez namáhania chrbta.
Kompaktná veľkosť

Bezpečnosť a komfort

Žehliaca doska má protišmykové nožičky, ktoré zaisťujú optimálnu stabilitu na všetkých podlahách. Detská bezpečnostná poistka Click & Stop zabraňuje náhodnému zloženiu žehliacej dosky.
Bezpečnosť a komfort

Bavlnený poťah s penovou výplňou

Poťah dosky je vyrobený zo 100 % bavlny a zaisťuje, že žehlička hladko kĺže po povrchu. Svetlomodrý dizajn s farebným vzorom prináša do vášho bytu radosť a žehlenie ešte viac spríjemňuje. Penová výplň poťahu zabraňuje tomu, aby kovová žehliaca plocha tlačila na bielizeň.
Bavlnený poťah s penovou výplňou

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (10)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop