1
Vileda Star Plus 120 x 38 cm 163316 Zväčšiť

Vileda Star Plus 120 x 38 cm 163316

Nový produkt

Žehliaca doska Vileda s pohyblivým držiakom kábla a elektrickou zásuvkou sa postará o pohodlné žehlenie.

Viac detailov

Na sklade

84,90 € s DPH

70,75 € bez DPH

Popis produktu

Bezpečná žehliaca doska od spoločnosti Vileda s pohyblivým držiakom kábla a elektrickou zásuvkou umožňuje ľahké a pohodlné žehlenie. Žehliaca plocha dosky má 120 × 38 cm, výšku je možné nastaviť od 75 do 96 centimetrov. Doska má obdĺžnikovú odkladaciu plochu so silikónovými podložkami a výrezmi na zavesenie vešiaka na oblečení. Stopercentný bavlnený poťah s penou dopĺňa oceľová konštrukcia, protišmykové nožičky a detská poistka proti zloženiu.

Doplnkové funkcie

Žehliaca doska Vileda Star Plus ponúka praktické doplnkové funkcie. Oceníte odkladaciu plochu s výrezmi pre dva vešiaky na oblečenie, elektrickú zásuvku a držiak kábla. Pomocou držiaka môžete optimálne zaistiť žehličku – zafixujte kábel a žehlite bez toho, aby sa vám kábel dostal do cesty.
Doplnkové funkcie

Atraktívny dizajn

Vileda poťah na žehliacu dosku je vyrobený zo 100 % bavlny a zaisťuje, že žehlička hladko kĺže po povrchu. Svetlomodrý dizajn poťahu s farebným vzorom prináša do vášho bytu radosť a žehlenie ešte spríjemňuje. Penová výplň poťahu zabraňuje tomu, aby kovová žehliaca plocha tlačila na bielizeň.
Atraktívny dizajn

Maximálne bezpečná práca

Protišmykové nožičky a oceľová konštrukcia sa postarajú o to, že bude doska bezpečne stáť na každom povrchu. Nechýba ani detská poistka, ktorá bráni náhodnému zloženiu dosky.
Maximálne bezpečná práca

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (10)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop