1

AB CryptoBox 752HD Combo

Nový produkt

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

72,90 € s DPH

60,75 € bez DPH

Popis produktu

Nástupca populárneho predchodcu vyniká komplexnosťou, výkonom a zameraním na formáty digitálneho vysielania budúcnosti. Disponuje najmodernejším kodérom H.265 HEVC, 1-GHz procesorom, operačnou pamäťou DDR3 a 16-MB flash pamäťou. Zásluhou množstva vstupov dokáže prehrať a prepojiť takmer všetko. Sledujte televíziu, počúvajte rádio, nahrávajte obľúbené programy alebo si pripojte vlastný multimediálny obsah v tej najlepšej kvalite.

Najnovšie technológie

Za štandard je v dnešnej dobe považovaný kodér H.264. Jeho poslanie sa však pomaly ale isto chýli ku koncu. Nové zariadenia sa už pripravujú na príchod DVB-T2 vysielania, čomu sa prispôsobuje aj video kodér. Tento prijímač disponuje tým najnovším - H.265 HEVC, ktorý vyniká veľmi výraznou úsporou toku dát a maximálnym výkonom. Zariadenie navyše ukrýva najnovší 1-GHz procesor, operačnú pamäť DDR3 a 16-MB flash pamäť.

Nahrávanie programov

Satelitný a terestriálny prijímač oplýva množstvom praktických funkcií. Jednou z nich je aj možnosť nahrávania programov. Prostredníctvom EPG si vaše obľúbené relácie či filmy jednoducho zaznamenáte na USB. Už nikdy nezmeškáte žiadny zbožňovaný program.

Multimediálny obsah vo Full HD kvalite

Tento prijímač je zároveň šikovným prehrávačom vášho multimediálneho obsahu. Akýkoľvek záznam máte možnosť sledovať vo Full HD rozlíšení. Zásluhou množstva rôznorodých vstupov, ako sú HDMI, USB, SCART, LAN či CI slot, sa ocitnete v digitálnom raji.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop