1

Maxxo VM Profi

Nový produkt

Plne automatická vákuová balička potravín, vďaka ktorej môžete potraviny uchovať až päťnásobne dlhšie čerstvé oproti bežnému skladovaniu. V praktickom nerezovom dizajne.

Viac detailov

Dodanie do 7 dní

109,00 € s DPH

90,83 € bez DPH

Popis produktu

Zostali vám potraviny, ktoré nestihnete včas spracovať? Alebo nechcete nakupovať čerstvé potraviny príliš často? Praktickým riešením je uchovanie potravín vo vákuových obaloch, ktoré si môžete veľmi jednoducho vytvoriť doma vďaka plne automatickej baličke MAXX. Stačí potraviny premiestniť do vrecka a balička sa o všetko postará. Vysaje všetok vzduch a sáčok pevne uzavrie. Vy už potom sáčok môžete uchovávať bežným spôsobom bez obáv o príliš skoré skazenie čerstvosti obsahu.

Bez pôsobenia vzduchu

Vákuovanie je revolučný spôsob, ako efektívne predĺžiť trvanlivosť potravín so zachovaním ich kvality a čerstvosti. Balička vysaje z vrecka s potravinami všetok vzduch a sáčok pevne uzavrie zatavením. Potraviny v tomto stave potom vydržia až päťkrát dlhšie čerstvé.
Bez pôsobenia vzduchu

Zosílený výkon

Balička Maxxo VM PROFI disponuje zosilneným výkonom kompresoru 20 l/min. a umožňuje tak veľmi rýchle a kvalitné vákuovanie. Vďaka funkcii ochrany jemných potravín môžete vákuovať tiež napr. ovocie alebo iné druhy krehkých potravín bez toho, aby sa procesom zdeformovali.
Zosílený výkon

Tri druhy nastavenie zvaru sáčkov

Okrem praktického zosilneného dvojitého zvaru si môžete k zataveniu vrecka vybrať z troch druhov zvarov podľa typu balených potravín - suchý, vlhký a mokrý. Po zatavení potom sáčok jednoducho odrežete vďaka praktickému integrovanému rezáku.
Tri druhy nastavenie zvaru sáčkov

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop