1
Orava CRATER B Zväčšiť

Orava CRATER B

Nový produkt

Na sklade

49,00 € s DPH

40,83 € bez DPH

Prenosný Bluetooth reproduktor

Užívajte si naplno hudobné zážitky a to kdekoľvek a kedykoľvek. Bezdrôtový reproduktor Crater1 prináša čistý a dynamický stereo zvuk s výkonom až 10 W (RMS). Vďaka bluetooth technológii umožňuje bezdrôtové prehrávanie hudby z akéhokoľvek mobilného telefónu, tabletu či notebooku. Je malý, ľahko prenosný, no napriek tomu hrá “na plné pecky“. Nesmie chýbať žiadnej poriadnej partii, ktorej doplní štýl svojím pútavým vzhľadom. 
 
Reproduktor Crater1 má certifikované krytie IP65, takže ani voda a prach nemôžu pokaziť zábavu.  Zoberte ho so sebou k bazénu, na firemné a školské akcie, či stanovačku a vyrazte za dobrodružstvom. Počúvanie obľúbených songov si budete užívať až 10 hodín po nabití. Reproduktor je vybavený 2000 mAh Li-ion nabíjateľnou batériou a úplne sa nabije za 3 - 4 hodiny. Ak bude treba, je možné  nabíjanie prostredníctvom miniUSB portu. Po spárovaní a prepojení vášho bluetooth zariadenia  umožní reproduktor vďaka podpore BT profilu HFP vykonávať hlasité telefonovanie cez reproduktory a vstavaný mikrofón.
 
Crater1 je vybavený taktiež funkciu NFC (pripojenie jedným dotykom) a 3,5 mm AUX konektor pre pripojenie externého zdroja zvuku. Dostupný v štyroch štýlových farebných prevedeniach.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop