1

BEKO WTV8744 CSXWADST

Nový produkt

Parná automatická práčka na 8 kg bielizne s možnosťou napojenia na chytrý telefón. 

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

499,00 € s DPH

415,83 € bez DPH

V rámci povinnej zmeny energetických štítkov mohlo dôjsť u tohto produktu k zmene parametrov alebo funkcií. Pred nákupom sa opýtajte svojho predajcu, či kupujete spotrebič so starým alebo novým energetickým štítkom.

10 rokov záruky na motor
10 rokov záruky na ProSmart ™ invertorový motor alebo kompresor. Aby bola predĺžená záruka platná, nezabudnite spotrebič registrovať na beko.sk do 90 dní od zakúpenia.

DrumClean+

Čistá práčka vďaka pare
Program DrumClean + odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže oveľa lepšie. Na čistenie využíva paru, ktorá účinne odstráni zaschnuté zvyšky. Výsledkom je čistejšia bielizeň a dlhšia životnosť práčky.


SteamCure
Para na škvrny
Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie, dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov a vie tiež osviežiť inak čistú bielizeň bez nutnosti prania.


HomeWhiz
Stiahnite si ďalšie pracie programy
Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez WiFi alebo Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.


AutoDose
Ušetrite peniaze za pracie prostriedky
Stačí doplniť prací gél a aviváž do zásobníka AutoDose a môžete až mesiac prať bez ďalšieho doplňovania. Práčka si sama určí podľa zvoleného programu a množstva bielizne, koľko prostriedku presne spotrebuje, aby bola bielizeň perfektne vypraná, a pritom nedochádzalo k zbytočnému plytvaniu pracích prostriedkov. Okrem obmedzenia plytvania uľahčuje používanie, takže práčku už teraz dokáže spustiť úplne každý.


ProSmart™ invertorový motor
Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie
ProSmart ™ invertorový motor je tým správnym srdcom práčky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie práčky po niekoľko rokov.


AddXtra
Pridajte zabudnuté tričko aj po spustení práčky
Na začiatku vybraných programov je možné stlačiť tlačidlo Štart / Stop, dvere sa odomknú a môžete pridať zabudnuté ponožky či tričko, ale aj väčšie kusy ako je vankúš alebo prikrývka. Nie je potreba program resetovať a čakať na dlhé odomknutie dvierok.


Denný Express
Vyperte plnú práčku bielizne už za 28 minút!
S programom Denný Express je možné vyprať plnú náplň práčky pri 30 °C za 28 minút. Skvele sa tak hodí pre pravidelné pranie bežne znečistenej bielizne, ktoré potrebujete večer preprať, aby bolo ráno suché.

AquaWave® bubon
Šetrné pranie od siloniek po bavlnu
Špeciálny vzor nerezového bubna AquaWave® je navrhnutý tak, aby bol šetrný k textilu, ale pritom umožnil dôkladné vypranie aj tej najjemnejšej látky.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop