1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Full od 52cm – 62cm" iný produkt.

Beko XWUE 7736 CSWX0CST

Nový produkt

Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho chytrého telefónu a spárovať ju s práčkou Beko. A potom už môžete začať prať, aj z pohodlia obývačky, alebo cez aplikáciu stiahnuť ďalšie pracie programy.

Viac detailov

Na sklade

Pozor: skladom posledné kusy

409,00 € s DPH

340,83 € bez DPH

Dlhý život práčky bez vodného kameňa

Hi-tech ohrevné teleso v práčkach Beko zaručuje dlhú funkčnosť. Proti korózii a vodnému kameňu ho chráni poniklovaná vrstva, vďaka ktorej má až 100-krát dlhšiu životnosť oproti štandardným ohrevným telesám, a vy menej starostí.


Program pre deti aj alergikov

Program Hygiene+ je preborník v odstránení všetkých alergénov. Dokáže odstrániť až 99,9 % baktérií, peľu aj zvyškov prášku, ktoré môžu vadiť alergikom, malým deťom a osobám s citlivou pokožkou. 

Šetrné pranie každej textílie

Bubon AquaWave® má špeciálne vzorkovanie, s ktorým sa nemusíte báť ani zatrhnutia siloniek. Postará sa o šetrné, ale dôkladné vypranie, aby boli vaše obľúbené kúsky čisté a stále ako nové.

Vypraná bielizeň bez pokrčenia

Nie vždy sa pošťastí vybrať bielizeň z práčky hneď po dopraní. S práčkami Beko to ale vôbec nevadí. Vďaka automatickej ochrane proti pokrčeniu sa bubon v pravidelných intervaloch otáča po dobu až 8 hodín po dopraní, aby prádlo neostalo ležať na jednom mieste, nebolo pokrčené a bolo jednoduchšie ho vyžehliť.

Čistá práčka stále ako nová

Práčky Beko sa vedia postarať nielen o čistotu prádla, ale aj samy o seba. Program DrumClean je zostavený tak, aby rýchlymi a prudkými pohybmi vody odstránil všetky zvyšky prášku, textílií a aviváže a práčka tak bola stále čistá a verne slúžila roky.


Chytré senzory, ktoré pri praní šetria

Aby boli práčky Beko čo najviac úsporné, vybavili sme ich chytrými senzormi OptiSense®. Tie prispôsobia pri každom praní množstvo vody a spotrebu energie presne na mieru vášmu oblečeniu tak, aby bola zaručená kvalita prania, ale aj najnižšia možná spotreba.


Zrýchli, keď sa práve ponáhľate

Ručičku hodín nezrýchlime ani nespomalíme, ale čo môžeme ovplyvniť, je doba prania. S prídavnou funkciu Fast+™ je možné sériu programov zrýchliť až o viac ako polovicu, takže môžete prať tak rýchlo, ako práve potrebujete.


Postará sa o každý šatník

S chytrými práčkami Beko sa už nemusíte báť o svoje obľúbené oblečenie. Či už chcete, aby vaša obľúbená košeľa dlho vydržala alebo aby vaše tmavé oblečenie nevybledlo, práčka Beko si hravo poradí s oboma. So špeciálnymi programami na košele, tmavé prádlo a programom pre ručné pranie bude všetko oblečenie dokonale a šetrne vyprané.


Šetrné pranie šiat aj spodného prádla

Bojíte sa dať do práčky svoje nové šaty? Alebo máte obľúbenú blúzku, ktorú si strážite ako oko v hlave? Pre tých všetkých tu je program GentleCare™. Šetrne vyperie jemné oblečenie a postará sa o to, aby ste vo svojich obľúbených kúskoch mohli byť za hviezdu čo najdlhšie.


Nadviaže tam, kde skončila

Vypadla elektrina a vy ste práve uprostred prania. Čo teraz? Prať to celé odznova? V žiadnom prípade! Práčka Beko si pamätá, kde pred výpadkom skončila a v programe bude automaticky pokračovať. Bielizeň sa vyperie tak, ako keby žiadny výpadok neexistoval.


100 % využitie pracieho prostriedku

Vedeli ste, že z bežných práčiek uniká časť pracieho prostriedku do odpadu ešte pred začiatkom prania? Práčky Beko majú preto AquaFusion technológiu, vďaka ktorej je využitých 100 % nadávkovaného pracieho prostriedku. Tým ušetrí nielen vašu peňaženku a životné prostredie, ale taktiež dokonale vyperie vaše oblečenie.


Poradí si s každou škvrnou

Futbal je skvelá hra, ale odstraňovanie škvŕn po tráve už tak zábavné nie je. Našťastie program StainExpert™ zvládne odstrániť až 24 druhov škvŕn vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifických pohybov bubna a doby prania a máčania. Výsledkom je čistý dres na jednotku pripravený na ďalšie futbalové vystrájanie.


Myslíme na životné prostredie a vašu peňaženku

Práčky Beko sú navrhnuté tak, aby spotrebovali čo najmenej energie. Veľká časť našich práčiek má preto energetickú triedu minimálne A+++, či dokonca lepšiu. Týmto spôsobom sa nám darí šetriť nielen vaše peniaze, ale aj životné prostredie.


Hodváb do práčky? Bez obáv!

Netrápte se praním v rukách, keď môžete v práčke Beko prať aj tkaniny ako je hodváb či kašmír. Program na ručné pranie je upravený tak, aby šetrne odstránil nečistoty z nejjemnejšieho oblečenia, bez poškodenia a s perfektným výsledkom.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop