1
Bravo B 5154 Zväčšiť

Bravo B 5154

Nový produkt

Vďaka tejto stanici viem, aké počasie bolo, je a bude.

Viac detailov

Na sklade

31,00 € s DPH

25,83 € bez DPH

Než idete von, tak stačí pozrieť a viac, čo vás vonku čaká. Odporúčam. Jedná sa o bezdrôtové meranie, ktoré vám zaručia väčší prehľad o počasí ako vonku, tak aj u vás doma. Meteostanice meria vlhkosť, vnútornej i vonkajšej teploty a ďalej uchováva záznamy maximálny aj minimálny vlhkosti a teploty. Tiež tu nájdete vývoj tlaku, predpoveď počasia a automatické nastavenie času a dáta priamo na displeji.

Praktický je tiež kalendár, budík a možnosť zavesenia na stenu. Najlepšie meteostanice v danej kategórii - osobne som si ju vydal domov. Mnoho meraných veličín, bohatá funkčná ponuka, nepostráda sa dobrá čitateľnosť a celková názornosť displeja. Veľmi vysoká presnosť kalibrácie (presnosť meraných veličín). Odber el. energia z batérií je nízky, klasické batérie tam vydrží minimálne dva roky.

Najviac oceňujem presný tlakomer (vysoké percento úspešnosti predpovede počasia), záznam medzných hodnôt (vrátane presného dátumu a času), alarm pre každú veličinu (dolný a horný limit) a riadenie hodín pomocou DCF signálu.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop