1

PHILIPS HC7460/15

Nový produkt

na sklade

69,90 € s DPH

58,25 € bez DPH

Popis produktu

Účes podľa svojich predstáv teraz pohodlne a rýchlo vykúzlite so zastrihávačom vlasov od značky Philips. Prístroj je vybavený oceľovými čepieľami, ktoré strihajú naozaj precízne a vďaka kvalitnému spracovaniu a samoostriacej funkcii vydržia dlhé roky. Zastrihávač disponuje viac ako 60 dĺžkami strihu a je doplnený o 3 hrebeňové nadstavce. Strihacia jednotka sa chváli vysokou rýchlosťou a silným výkonom, poradí si preto aj s hustými vlasmi. Prístroj ponúka až 2-hodinový bezdrôtový chod.

60 dĺžok strihu a 3 hrebene

Zastrihávač je vybavený digitálnym displejom a jednoduchým ovládaním. Pomocou tlačidiel si ľahko nastavíte a zvolíte požadovanú dĺžku strihu od 0,5 do 42 mm. Prístroj ponúka viac ako 60 rôznych dĺžok a 3 hrebeňové nadstavce. Navyše si za vás zapamätá naposledy nastavenú dĺžku.

Samoostriace čepele z ocele

Odolné oceľové čepele prístroja sa postarajú o presný a perfektný výsledok. Vďaka kvalitnému materiálu a spracovaniu ponúka dlhotrvajúcu životnosť. Vďaka samoostriacej vlastnosti odpadá akákoľvek starostlivosť o ne.

Strihacia jednotka s dvojnásobnou rýchlosťou

Prístroj je vďaka technológii DualCut neuveriteľne výkonný. Vlasy strihá až dvakrát rýchlejšie a bez problémov si poradí s akýmkoľvek typom vlasov. Ak máte naozaj husté vlasy, oceníte špeciálnu automatickú funkciu Turbo.

Bezdrôtová prevádzka až po dobu 2 hodín

Vezmite si so sebou zastrihávač pokojne aj na cesty. Po plnom nabití vám vydrží v prevádzke až 120 minút, pričom opätovnú energiu mu dodáte iba za hodinu nabíjania. Využívať ho však môžete aj zapojený do siete.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop