1

Philips OneBladePro QP6620/20

Nový produkt

109,90 € s DPH

91,58 € bez DPH

Kvalitné obojstranné ostrie
One Blade precízne kopíruje tvary Vašej tváre a pomôže Vám tak s oholením fúzov aj na ťažko dostupných miestach. Ostrie je obojstranné, a preto môžete holiť v akomkoľvek smere budete potrebovať.

Holí, zastriháva, tvaruje
Štýl svojich fúzov môžete kedykoľvek meniť, pretože One Blade holí, zastriháva a dokonca aj tvaruje. Skrátka každý muž si nájde pre seba to pravé. A keď si to rozmyslíte? Môžete kedykoľvek začať nosiť strnisko alebo sa holiť dohladka.

Ak sa rozhodnete pre zastrihávanie, tak máte k dispozícii 12 rôznych dĺžok zastrihnutia od 0,5 mm do 9 mm. 

Chráni pred porezaním na tele
K zastrihávaču získate dva nadstavce na ochranu pokožky pri holení. Jeden je nasadený priamo na ostrí, ale je možné ho sňať. Jedná sa iba o mriežku, ktorá zníži priamy kontakt s pokožkou. Druhý nadstavec je zastrihávací hrebeň priamo pre oblasť tela a zastrihuje na dĺžku 3 mm.

Mokré holenie a jednoduchá údržba
Vďaka vodeodolnosti môžete strojček používať v sprche alebo s penou alebo gélom na holenie. To je len na Vás. A po použití ho ľahko opláchnete pod tečúcou vodou.

Až 90 minút prevádzky
Až 90  minút pohodlnej bezkáblovej prevádzky ponúka holiaci strojček po hodine nabíjania. Strojček z bezpečnostných dôvodov nie je možné používať s pripojeným napájacím káblom a je preto potrebné ho vždy pred použitím nechať nabiť.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop