1

ETA 6345

Nový produkt

Viacúčelový zastrihávač 5v1 ETA Ryan, to je profesionálna kvalita pre domáce použitie. Je vhodný pre strihanie fúzov, vlasov, chĺpkov v ušiach aj nose.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

29,90 € s DPH

24,92 € bez DPH

Viacúčelový zastrihávač 5v1 ETA Ryan, to je profesionálna kvalita pre domáce použitie. Je vhodný pre strihanie fúzov, vlasov, chĺpkov v ušiach aj nose. 

Zastrihávač možno používať na sieťovú prevádzku, alebo na samostatné akumulátorové použitie. Kvalitné Li-ion batérie 3,2 V sa nabijú cez adaptér, a jej nabíjanie je niekoľkonásobne rýchlejšie oproti klasickým zastrihávačom - pre jej úplné nabitie postačí 1 hodina. O stave nabíjania vás bude informovať svetelná signalizácia. Zastrihávač potom zvládne byť výkonný po veľmi dlhú dobu - cca 90 minút. Dĺžka napájacieho káblu je 1,9 m, ktorá vám poskytne dostatočný priestor pre manipuláciu.

V príslušenstve nájdete 5 typov výmenných hláv, ktoré sa ľahko nasadzujú a vymieňajú. Veľká strihacia hlava je vhodná hlavne na strihanie vlasov – na ňu je možné nasadiť 2 rôzne vymeniteľné nadstavce s voliteľnou dĺžkou strihu 2; 4; 6; 8; 10 mm / 12; 14; 16; 18; 20 mm. Malá strihacia hlava je vhodná na strihanie fúzov a vlasov – na ňu je možné nasadiť 1 vymeniteľný nadstavec s voliteľnou dĺžkou strihu 1 – 5 mm. Ďalej je v príslušenstve nadstavec na holenie, nadstavec na odstránenie nechcených chĺpkov z nosu, uší a obočia a nadstavec na tvarovanie kontúr. 

S čistiacim štetcom bude údržba zastrihávača pohodlná a jednoduchá. Súčasťou balenia viacúčelového zastrihávača 5v1 ETA Ryan je tiež stojan pre odloženie a dobíjanie v kľudnej polohe, nabíjací adaptér, olej pre mazanie britiev a praktický hrebeň.

Viacúčelový Zastrihávač 5v1 ETA Ryan, to je profesionálna kvalita na domáce použitie. Je vhodný na strihanie fúzov, vlasov, chĺpkov v ušiach aj nose. 

Zastrihávač možno používať na sieťovú prevádzku alebo na samostatné akumulátorové použitie. Kvalitné Li-ion batérie 3,2 V sa nabijú cez adaptér a ich nabíjanie je niekoľkonásobne rýchlejšie oproti klasickým Zastrihávačom - pre ich úplné nabitie postačí 1 hodina. O stave nabíjania vás bude informovať svetelná signalizácia. Zastrihávač potom zvládne byť výkonný po veľmi dlhú dobu - cca 90 minút. Dĺžka napájacieho kábla je 1,9 m, ktorá vám poskytne dostatočný priestor pre manipuláciu. 

V príslušenstve nájdete 5 typov výmenných hláv, ktoré sa ľahko nasadzujú a vymieňajú. Veľká strihacia hlava je vhodná hlavne na strihanie vlasov – na ňu je možné nasadiť 2 rôzne vymeniteľné nástavce s voliteľnou dĺžkou strihu 2; 4; 6; 8; 10 mm / 12; 14; 16; 18; 20 mm. Malá strihacia hlava je vhodná na strihanie fúzov a vlasov – na ňu je možné nasadiť 1 vymeniteľný nástavec s voliteľnou dĺžkou strihu 1 – 5 mm. Ďalej je v príslušenstve nástavec na holenie, nástavec na odstránenie nechcených chĺpkov z nosa, uší a obočia a nástavec na tvarovanie kontúr. 

S čistiacim štetcom bude údržba Zastrihávača pohodlná a jednoduchá. Súčasťou balenia viacúčelového Zastrihávača 5v1 ETA Ryan je tiež stojan na odloženie a dobíjanie v kľudnej polohe, nabíjací adaptér, olej na mazanie britiev a praktický hrebeň.

Súhrn

Výrobca ETAopraviť
Typ zastrihovača kombinovanéopraviť
Počet nadstavcov 5opraviť
Indikátor nabíjania ánoopraviť
Omývateľné ánoopraviť
Farba čiernaopraviť
Vodotesné nieopraviť

Technické parametre

Druh napájania akumulátorovéopraviť
Doba používania 90 min

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop